Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ενός 12χρονου κοριτσιού στη Δερύνεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα υπέγραψε εγγύηση ύψους 4,000 ευρώ.

Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 11 Απριλίου του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρα, το περιστατικό καταγράφηκε στις 07:00 (13/02) το πρωί στη Δερύνεια, όταν αλλοδαπός οδηγός άσπρου οχήματος σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε η μητέρα ενώπιον της, πλησίασε την ανήλικη κόρη της την ώρα που αυτή καθόταν σε στάση λεωφορείου, καλώντας μάλιστα την στα αγγλικά να εισέλθει του οχήματος του.

Ωστόσο η προσπάθεια του απέβη άκαρπη, καθώς η ανήλικη σύμφωνα με οπτικογραφημένη κατάθεση της, αρνήθηκε να τον ακολουθήσει.

Σύμφωνα με την μητέρα της ανήλικης, εκείνη την στιγμή έφτασε ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο δάσκαλοι της ανήλικης. Σταμάτησαν να δουν τι συμβαίνει γιατί τους φάνηκε περίεργο το όλο σκηνικό, και στη θέα τους ο οδηγός του άσπρου οχήματος εγκατέλειψε το σημείο.

Ακολούθως οι δάσκαλοι ενημέρωσαν τη μητέρα της 12χρονης, η οποία μετέβη σε Αστυνομικό Σταθμό και προέβη σε καταγγελία, με τις Αρχές να επιχειρούν να εντοπίσουν το άσπρο όχημα και με τη βοήθεια κλειστών κυκλωμάτων της περιοχής.