Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δωρα κακουρατου

Ανείπωτη είναι η θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου και όχι μόνο, μετά την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού Δώρας Κακουράτου, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 13/12/2022 σε ηλικία 78 ετών.

Από το πρωί της Τετάρτης, πρόσωπα του χώρου της υποκριτικής που έζησαν και δούλεψαν στο πλευρό της, μιλούν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι»  για τον άνθρωπο Δώρα Κακουράτου, που άφησε δικαίως το στίγμα της στον καλλιτεχνικό χώρο της Κύπρου.

Ανάμεσα τους και ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος ο οποίος εξέφρασε την λύπη του για τον χαμό της πολύ καλής του φίλης.

«Ηταν ένα μεγάλο σοκ για μένα σήμερα το πρωί όταν μου το ανακοίνωσαν. Η Δώρα ήταν η αιτία που έμεινα στην Κύπρο. Όταν έφυγα από την Αγγλία τον πρώτον άνθρωπο που γνώρισα ήταν η Δώρα και με κράτησε εδώ στην Κύπρο. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος δουλέψαμε μαζί στην τηλεόραση, έκανε θίασο δικό της και στον Παπαδημήτρη. Συνέχεια ήμασταν μαζί. Ήταν μία εξαιρετική ηθοποιός και δεν ήταν μόνο για επιθεώρηση. Θυμάμαι να της λέω ''βρε Δώρα να κάνεις ένα σοβαρό ρόλο'' αλλά απολάμβανε περισσότερο την επιθεώρηση».

«Η Δώρα Κακουράτου με πάντρεψε, ήμασταν πάντα μαζί. Πριν από 7 μήνες ήταν η τελευταία μας επικοινωνία όπου την ρώτησα αν είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είχε αυτήν την αρρώστια. Είχε αξιοπρέπεια η Δώρα, μόνο τα καλά έβγαζε προς τα έξω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα από όσα δήλωσε ο Γιώργος Ζένιος για την αξέχαστη Δώρα Κακουράτου.