Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νεα σαλ ακαδ χαρ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας με τους Χάρη Νικολάου και Γιώργο Παιδονόμο που θα ενισχύσουν τις ακαδημίες του Σωματείου μας.

Ο Χάρης Νικολάου με την πολύχρονη εμπειρία του και την εμπειρογνωμοσύνη του αναλαμβάνει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή Ακαδημιών με σκοπό την αναβάθμιση του υφιστάμενου τρόπου λειτουργίας, όπου η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θέλει να συνεχίσει να αποτελεί φυτώριο εκκόλαψης νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών. Ο Χάρης με σπουδαία θητεία σε ακαδημίες άλλων ομάδων θα συνεργάζεται στενά με τον Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών – Αντώνη Αντωνίου – και με το επιτελείο της Α’ ομάδας με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και καθιέρωση ποδοσφαιριστών στην Α’ ομάδα.

Ο Γιώργος Παιδονόμος μέσω της επίσης πολύχρονης δράσης του, θα πλαισιώσει την υπόλοιπη προπονητική ομάδα με σκοπό την καθιέρωση σύγχονων μεθόδων προπόνησης των ποδοσφαιριστών. Η καινοτομία με την πρόσληψη του Γιώργου είναι ότι αναλαμβάνει την ατομική ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μέσω εξειδικευμένων ατομικών προπονήσεων.

Το Σωματείο μας έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να στηρίξει την καλλιέργεια και καθιέρωση Κύπριων ποδοσφαιριστών και μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης μας δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να είναι ελκυστική σε όλους τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αυτό φαίνεται και στο ενδιαφέρον που υπάρχει κάθε χρόνο, αφού δεκάδες νεαρά ταλέντα ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις τάξεις της ομάδας μας.

Απτό παράδειγμα είναι η υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τον 16χρονο Σάββα Κοντόπουλο και τον 15χρονο Ανδρέα Μαυρουδή που έχουν ανακοινωθεί επίσημα τις προηγούμενες μέρες.

Ευχόμαστε στους Χάρη και Γιώργο καλή αρχή και καλή δουλειά στα νέα τους καθήκοντα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ".