Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στις 30 Απριλίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσό από 46χρονη, ότι από τον μήνα Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο του 2024,  φιλικό της πρόσωπο που διέμενε μαζί της περιστασιακά, τη γρονθοκόπησε και χαστούκισε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Στις 25 Απριλίου όταν η παραπονούμενη επέστρεψε στην οικία της, εντόπισε τον φερόμενο δράστη να βρίσκεται εντός της κατοικίας χωρίς την άδειά της, αφού εισήλθε προηγουμένως από το παράθυρα.

Επίσης στις 28 Απριλίου το βράδυ, ο φερόμενος δράστης, μετέβηκε στην  κατοικία της παραπονούμενης όπου με την απειλή μαχαιριού που εντόπισε στην κατοικία, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Ακολούθως με μαχαίρι προκάλεσε ζημιά στην κουρτίνα του υπνοδωματίου της, σκίζοντάς την και στη συνέχεια διέφυγε με το όχημά της.

Εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, αυτός αναζητήθηκε χωρίς να εντοπιστεί ενώ τα στοιχεία του καταχωρήθηκαν στον κατάλογο στοπ λιστ και καταζητείται.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν τρία σακουλάκια με άσπρη κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνης, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 2890 ευρώ, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Εναντίον του διερευνάται και το αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’.