Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δρομος κλειστος εργα
*Φωτογραφία αρχείου

Κλειστοί δρόμοι στην Λευκωσία λόγω έργων.

Από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 στις 8:00 το βράδυ οι οδοί Κέρκυρας, Αγλαΐας, Θησέως, Κυπραγόρου, Βερναρδάκη και Δημητράκη Χριστοδούλου στην ενορία Παναγίας θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα για την αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σημειώνεται, θα ληφθούν όλα τα ασφαλή μέτρα και η απαραίτητη σήμανση ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των οχημάτων. Στο χώρο θα υπάρχει παρουσία της αστυνομίας. 

Εργασίες υποδομών δικτύων στη συμβολή της Λεωφ. Στασίνου με Μπουμπουλίνας στη Λευκωσία

Εργασίες υποδομών δικτύων θα εκτελούνται στον κόμβο της Λεωφόρου Στασίνου και της οδού Μπουμπουλίνας από το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 από τις 6:00π.μ μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 στις 5:00π.μ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας

Όπως αναφέρεται, η οδός Μπουμπουλίνας θα είναι κλειστή το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022,  μεταξύ των ωρών 6:00π.μ και 9:00π.μ. Ακολούθως με την ολοκλήρωση των εργασιών στην οδό Μπουμπουλίνας, θα κλείσει τμηματικά η  λεωφόρος Στασίνου (δυτικά του κόμβου) κατά το ήμισυ του πλάτους της, διατηρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών αμφίδρομη κίνηση οχημάτων, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Δηλώνεται ότι, με την ολοκλήρωση των πιο πάνω εργασιών, το Σάββατο από τις 2:00μ.μ μέχρι την Δευτέρα στις 5:00π.μ. θα παραμείνει κλειστό τμήμα της Λεωφ. Στασίνου (ανατολικά του κόμβου), μεταξύ των οδών Μπουμπουλίνας και Ήρας. Βασική παράκαμψη της συγκεκριμένης κυκλοφοριακής ρύθμισης θα γίνεται διαμέσου των οδών Ηλέκτρας – Στασάνδρου – Μπουμπουλίνας.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, θα εκτελούνται τμηματικά ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα πιο πάνω τμήματα.

Προστίθεται ότι, με την ολοκλήρωση των εργασιών ο δρόμος θα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία  και θα συνεχίσουν να εκτελούνται εργασίες στα πεζοδρόμια. Οι οδηγοί και οι πεζοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες και τα σήματα τροχαίας.

Ο  Δήμος Λευκωσίας εκφράζει τη λύπη του για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού.

Το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε και Εθνικούς Πόρους στα πλαίσια της προγραμματικής περιόδου 2014-2020, καταλήγει η ανακοίνωση.