Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κηδεια ελίσαβετ

Η 17χρονη Lady Louise Windsor, η οποία είναι η κόρη του μικρότερου γιου του Πρίγκιπα Φίλιππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, Sophie, Κόμισσας του Wessex, συμμετείχε και εκείνη  μαζί με τα μεγαλύτερα ξαδέλφια της στην αγρύπνια που πραγματοποιήθηκε στο Westminster Hall για να αποχαιρετίσουν την Ελισάβετ.

Μάλιστα η Lady Louise, θέλοντας να τιμήσει τη γιαγιά της εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο κόσμημα, ένα ασημένιο κολιέ με μενταγιόν το οποίο είχε το σχήμα αλόγου.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία, αφού η 18χρονη μοιραζόταν την ίδια αγάπη με τη γιαγιά της Ελισάβετ, αλλά και τον παππού της Φίλιππο, για τα άλογα, τις άμαξες και την ιππασία.

Μάλιστα, ο παππούς φρόντισε να της κληροδοτήσει τα αγαπημένα του πόνι και την αμαξά του μετά τον θάνατό του, ενώ στην κηδεία του η Lady Lousie τον τίμησε φορώντας μια καρφίτσα που απεικόνιζε το κεφάλι ενός αλόγου κι ένα πέταλο. 

Η Lady Louise Windsor είχε πολύ στενή σχέση με Βασίλισσα, την έχουν μάλιστα αρκετοί χαρακτηρίσει «αγαπημένη της εγγονή», και περνούσε πολύ χρόνο με τους παππούδες της στο Windsor, στο οποίο εξάλλου ζούσε κοντά.

κηδεια