Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ελισαβετ

Με μια άγνωστη μέχρι σήμερα φωτογραφία αποχαιρέτησε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας τη βασίλισσα Ελισάβετ στα social media, λίγες ώρες μετά την συγκινητική ιδιωτική τελετή στο παρεκλήσσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Στη φωτογραφία, για την οποία είναι άγνωστο το πότε τραβήχτηκε, η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να περπατάει σε πλαγιά ενός εκ των βρετανικών βουνών.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η βασιλική οικογένεια επέλεξε τη φράση από τον Άμλετ του Σαίξπηρ την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο διάγγελμά του μετά την άνοδο του στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου: «Μακάρι οι Άγγελοι να σε συνοδεύουν στην τελευταία σου κατοικία».

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ από το βράδυ της Δευτέρας (19/09) αναπαύεται στην τελευταία της «κατοικία», στη βασιλική κρύπτη του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου δίπλα στον σύζυγό της Φίλιππο, τον πατέρα της, τη μητέρα της και την αδερφή της.

Η βασιλική οικογένεια υπενθύμισε στους Βρετανούς την οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ, λίγες ώρες πριν την ταφή, με μια δεύτερη ανάρτηση στο Instagram.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά) ο πρίγκιπας Φίλιππος, η βασίλισσα Ελισάβετ, η μητέρα της Ελισάβετ, ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος IV και η αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Πηγή: protothema.gr