Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βροχές

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή, για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Για το Σαββατοκύριακο αναμένεται σταδιακά αισθητή πτώση.

Πιο αναλυτικά απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τις απογευματινές κυρίως ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.