Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαρον στοουν

Πάνε χρόνια που η Σάρον Στόουν έχει πει «όχι» στα μπότοξ και όπως αποκάλυψε, ένας πρώην συντροφός της την παράτησε επειδή τα σταμάτησε.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Vogue Arabia για το τεύχος του Σεπτεμβρίου και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση που είχε με τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ εξήγησε επίσης τον λόγο που τις σταμάτησε.

Η μητέρα τριών παιδιών ανέφερε ότι ενώ στο παρελθόν έκανε μπότοξ, το  εγκεφαλικό που έπαθε το 2001 και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, την έκανε να αναθεωρήσει για πολλά πράγματα κι έτσι αποφάσισε να σταματήσει οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της. «Κατάλαβα ότι δεν είναι μια χαριτωμένη πολυτέλεια, αλλά ένα είδος επώδυνης, νευρολογικής ανάγκης», παραδέχεται σήμερα.

Η 64χρονη ηθοποιός δήλωσε στη συνέντευξη πως η συγκεκριμένη στάση της, ήρθε στο προσκήνιο ότι βρισκόταν σε σχέση με έναν νεότερο άνδρα, ο οποίος τη ρώτησε αν θα έκανε μπότοξ και εκείνη του εξήγησε πως όχι.  

«Τον συνάντησα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν τον ενδιέφερε πια να με δει» πρόσθεσε στη συνέχεια, ωστόσο δεν την ένοιαζε η άποψη του όπως ανέφερε.

Η Σάρον Στόουν τόνισε πως πλέον ενδιαφέρεται να έχει στη ζωή της ανθρώπους που «βλέπουν» πέρα από την εμφάνισή της. «Υπήρχαν περιόδοι που έκανα πολλά μπότοξ κι έβαζα συνεχώς, fillers και τέτοια, όμως μετά έπαθα ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, είχα εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες και έπρεπε να σταματήσω για λίγο. Όταν τα έκοψα, είδα το πρόσωπό μου να επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση. Τότε κατάλαβα πώς ήμουν με όλα αυτά», εξηγεί η ηθοποιός.

Η Στόουν δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώην σύντροφος που την παράτησε. Η τελευταία της γνωστή σχέση ήταν με τον ράπερ RMR, 26 ετών, με αναφορές που κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του περασμένου έτους ότι «έβγαιναν ραντεβού για αρκετούς μήνες».

Πλέον, αγαπάει τον εαυτό της και θέλει να εμπνέει τις γυναίκες να εκτιμούν την εικόνα τους. «Οι γυναίκες νιώθουμε αόρατες μετά από μια ηλικία. Ειδικότερα, αν γίνουμε μαμάδες. Είσαι 45 και οι άνθρωποι περνούν από δίπλα σου σαν να μην είσαι εκεί», εξηγεί κλείνοντας.