Τηλεόραση Ραδιόφωνο
agros

Από τις 25 Νοεμβρίου έχει στηθεί στον Αγρό ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο χωριό. Η κοινότητα μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου θα μας περιμένει επιφυλάσσοντας μας ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις. Συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, θέατρο σκιών όπως επίσης και χριστουγεννιάτικα εργαστήρια περιμένουν να τα ανακαλύψουμε για μαγευτικές, γιορτινές στιγμές.

Η θεατρική διάταξη του χωριού της Πιτσιλιάς, χτισμένο ανάμεσα στα βουνά έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να καταστεί ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός.

Η διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα όπου καταφέρνει να κρατά ακόμα τα ήθη και τα έθιμά του, μας δίνει ακόμα ένα λόγο για να επισκεφτούμε Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγρού στο οποίο θα εκθέτονται παραδοσιακά προϊόντα όπως είναι τα προϊόντα που παράγονται από το ρόδο αλλά και παραδοσιακών αλλαντικών.

αγρος

Αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι το Μουσικό Σχήμα με τους Αντρέα Ιωάννου και Ζήνων Παπαφιλίππου θα δώσει συναυλία στην Πλατεία του Κάουρα.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο η Σχολή Χορού Ξένιας Τσολάκη θα πραγματοποιήσει χορευτική παράσταση. Την σκυτάλη θα πάρει ο κωμικός-ταχυδακτυλουργός Steve Magic ο οποίος θα χαρίσει στο κοινό αξέχαστες μαγικές στιγμές και άφθονο γέλιο, για μικρούς και μεγάλους.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγρού θα λειτουργεί μέχρι και τις 14 Ιανουαρίου. Μπορείτε να ανακαλύψετε το πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ και το πρόγραμμα των εργαστηρίων εδώ.

αγρος
αγρος
αγρος
αγρος
αγρος