Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Πρωταράς Φεστιβάλ

Ίσως το πιο περιζήτητο και πολυαναμενόμενο event του καλοκαιριού επιστρέφει για να μαγέψει – όπως πάντοτε άλλωστε – τους μικρούς και μεγάλους σινεφίλ λάτρεις! Κι αυτό δεν είναι άλλο παρά το μεγαλύτερο Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με τη μεγαλύτερη οθόνη της Κύπρου, το 9ο Protaras Summer Film Festival.  

Αναμφίβολα, το Protaras Summer Film Festival κατέστη ο πιο αγαπημένος ψυχαγωγικός θεσμός του καλοκαιριού, και φέτος θα έχει διάρκεια 18 ημέρων, αφού ξεκινάει στις 12 Ιουλίου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2023. Που αλλού; Το ραντεβού ανανεώνεται όπως και κάθε χρόνο, στην καρδιά του Πρωταρά και τη Δημοτική Πλατεία Εκδηλώσεων «Λεύκολλα». Και για να μην ξεχνιόμαστε… τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το φεστιβάλ φιλοξενεί διπλές παραστάσεις, με την πρώτη να αφορά τους μικρούς μας φίλους.  

5

Κι επειδή ο κινηματογράφος θέλει τα σνακ του, η Νεολαία Παραλιμνίου έχει φροντίσει να βρείτε στον χώρο τα καλύτερα pop-corns, νόστιμες πίτσες και γλυκά, αλλά βέβαια και μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά ποτά.  

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι παρέχεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος VIP για παρακολούθηση ταινιών, επι πληρωμής και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης «Άγιος Χριστόφορος» αλλά και του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου. 

Η Νεολαία Παραλιμνίου, τα μέλη και οι εθελοντές της έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και κόπο προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες του φεστιβάλ, με αδιάληπτο στόχο την προώθηση της έβδομης τέχνης, τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της περιοχής αλλά και την ενίσχυση της Νεολαίας του τόπου.  

4

Ραντεβού λοιπόν κάτω από τα αστέρια για μια εμπειρία με τον ποιοτικότερο σύγχρονο κινηματογράφο και αθάνατες αναμνήσεις!  

Χορηγός επικοινωνίας:

ant1live

 

Υ.Γ. 1 Το Φεστιβάλ φέτος αρχίζει με την ταινία Indiana Jones and the Dial of Destiny!  

Υ.Γ. 2 Η είσοδος είναι ελεύθερη!  

Για περισσότερες πληροφορίες, βρείτε το πλήρες πρόγραμμα αναρτημένο στη σελίδα του φεστιβάλ: https://protarassummerfilmfestival.com/ 

6
1
5
4
6
4