Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

«Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα», είπε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι «ισχυρός ΔΗΣΥ σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη».

Το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ αποτελείται από τους Χρίστο Αγγελίδη, ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της τουριστικής βιομηχανίας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, Κωνσταντίνο Πετρίδη, οικονομολόγο, τέως Υπουργό Οικονομικών, Λουκά Φουρλά, δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, εγκεκριμένο λογιστή, πρώην Υπουργό Υγείας, Χριστιάνα Ξενοφώντος, Διεθνολόγο και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ και Ελένη Σταύρου, σύμβουλο για θέματα Μέσης Ανατολής και Ευρωβουλευτή.

Η κ. Δημητρίου δήλωσε ότι το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι μεγάλο. «Αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς», ανέφερε, σημειώνοντας ότι οι μάχες «που θα κληθούμε να δώσουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι καθοριστικής σημασίας».

«Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα», είπε, προσθέτοντας ότι «ξέρουν οι πολίτες ποιοι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν επάξια, ποιοι πίστεψαν πρώτοι στην ευρωπαϊκή προοπτική», καθώς και ποιοι είναι αυτοί που μπορούν μέσα από τη συλλογικότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα, να διαχειριστούν τις πολιτικές «για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας. Όχι με εύηχα συνθήματα, όχι με λόγια του αέρα. Να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της Κύπρου», είπε.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κατέληξε λέγοντας ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά ότι ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη».