Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ελαμ

Το ΕΛΑΜ θα εργαστεί για τα συμφέροντα του κυπριακού ελληνισμού στο Ευρωκοινοβούλιο είπε ο Πρόεδρος του κόμματος Χρίστος Χρίστου, ύστερα από την υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Kαταθέσαμε με τη σειρά μας το δικό μας ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εργαστούν για τα συμφέροντα του κυπριακού ελληνισμού εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι η δέσμευση και το συμβόλαιο τους προς τους πολίτες, οι οποίοι υποστηρίζουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι διαχρονική και αφορά θέματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία και βεβαίως απασχολούν την Κύπρο σε εθνικό επίπεδο.

Πρόσθεσε ότι οι πολιτικές λιτότητας τις οποίες εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ανεξέλεγκτη κατάσταση στο μεταναστευτικό ζήτημα και η διατήρηση αρχών, αξιών και θεσμών όπως ο παραδοσιακός θεσμός της οικογένειας, είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες του ΕΛΑΜ και βεβαίως των υποψηφίων.

«Στις 9 Ιουνίου έχουμε ραντεβού με την ιστορία, έχουμε ραντεβού με το μέλλον, θέλουμε να αγωνιστούμε για τα όσα πιστεύουμε και πρεσβεύουμε μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις», είπε.

Ο κ. Χρίστου είπε ακόμα ότι πολύ πρόσφατα το ΕΛΑΜ εντάχθηκε στην οικογένεια των Ευρωπαίων Μεταρρυθμιστών και Συντηρητικών και επομένως έχουν συμμάχους στην Ευρώπη, τους οποίους θα αξιοποιήσουν για το καλό της Κύπρου.