Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιθ

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε τη Δευτέρα 15 Απριλίου για την προετοιμασία που κάνει ενόψει της φετινής Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό, απάντησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, σχετικά με το πώς παρουσιάζεται η Ελλάδα μέσα από το βίντεο κλιπ του «Ζαριού».

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τη Μαρίνα Σάττι, την άποψή της για σχόλια όπως το ότι «δεν  είναι η Ελλάδα η πλαστική καρέκλα και τον μισοτελειωμένο φραπές» με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Εγώ πιστεύω ότι είναι η Ελλάδα αυτή, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι παραποιήσαμε ή αλλοιώσαμε κάτι από την πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο

Όσο για το γούρι που θα έχει μαζί της στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε: «Είναι ένα ματάκι που μου έδωσε ο Θάνος, που κάνω μαζί του γυμναστική και μου είχε πει "το είχα πάρει για να στο δώσω πριν το Μάλμε αλλά αισθάνομαι ότι το χρειάζεται νωρίτερα». Για το φόρεμά της στη σκηνή της Eurovision, είπε: «Δεν το έχουμε τελειώσει ακόμη, προς το παρόν έχει αυτό το μιξ και μαξ εφέ».

Τέλος, η Μαρίνα Σάττι είπε στην εκπομπή: «Μακάρι να τα σπάσουμε και να πούνε όλοι αυτοί "πω πω τι κάνανε αυτοί από την Ελλάδα" Αυτό θέλω».

Τι δήλωσε με την ομάδα της πριν φύγει για Σουηδία

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των προβών η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της βρίσκονται σε πυρετώδη προετοιμασία.

Το κανάλι του Youtube Eurovisionfun μίλησε με την ομάδα της Μαρίνας Σάττι που αποτελείται από τη χορεύτρια, Ειρήνη Δαμιανίδου, την Ερασμία Μαρκίδη που βρίσκεται στα φωνητικά και τον Solmeister, που έγραψε τους στίχους.

Η Ερασμία Μαρκίδη μιλώντας για τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι, ανέφερε: «Με τη Μαρίνα συνεργαζόμαστε οχτώ χρόνια, οπότε θα νιώθουμε πως πάμε ταξίδι για live. Εγώ θα βρίσκομαι στο πλάι της σκηνής για τα φωνητικά. Στη Eurovision έχω πάει άλλες δύο φορές με την Demy και την Κατερίνα Ντούσκα».

Σε ερώτηση για την εμπειρία της από τον μουσικό διαγωνισμό αλλά και τη συμβουλή που δίνει στη φετινή εκπρόσωπο, η Ερασμία Μαρκίδη απάντησε: «Τη δεύτερη φορά με τη Ντούσκα το ζήσαμε λίγο πιο έντονα, επειδή ήμασταν on stage. Το πιο δυνατό, όταν ήμασταν όλες οι ομάδες στο green room με τη βαθμολογία, που το ζούμε σα να είναι ένα πάρτι. Οι πιο έντονες στιγμές ήταν εκεί, αυτό θυμάμαι. Η συμβουλή μου στη Μαρίνα είναι να το ζήσει, κι επειδή έχω δει και τις πρόβες, νομίζω πως είναι ο εαυτός της. Δουλεύουμε μαζί πολλά χρόνια και καταλαβαίνω πότε νιώθει άνετα και και πότε όχι, νιώθει πολύ καλά».

Από την πλευρά του, ο Solmeister μίλησε για τη δημιουργία του τραγουδιού: «Εγώ ήμουν στα βουνά στην Κρήτη και μου στέλνει ο φίλος μου ο Jay Stolar, αν θέλω να γράψω στίχο. Δοκίμασα κι ήρθε κι έδεσε! Αγαπημένο μου σημείο είναι η αρχή, με το που μπαίνει, ανατριχίλα. Θεωρώ πως η Μαρίνα είναι μια καλλιτέχνις που έχει σφραγίδα, οπότε άκουσε απ’ όλους μας τι έχουμε να προσφέρουμε και τα συνέθεσε με έναν τρόπο που βγάζουν αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Το κομμάτι το ακούω σαν ένα ταξίδι».

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Δαμιανίδου μοιράστηκε τα συναισθήματά της: «Περνάμε τέλεια, πολύ ωραία και είναι τρομερή εμπειρία. Περνάμε και πολύ ωραία στις πρόβες με όμορφο δέσιμο. Εντάξει, μπορεί να υπάρχει αυτό το καθημερινό αλλά το έχουμε κι ετοιμαζόμαστε πολύ δυνατά. Αυτό που έχουμε ετοιμάσει είναι πολύ “Μα-ρί-να”, γιατί ότι κάνει η Μαρίνα είναι κομμάτι της, δεν θα αφήσει κανένα project στην τύχη, πάντα on top και αποκλείεται να βγει κάτι που δεν θα είναι εκείνη, δεν θα αντιπροσωπεύεται».
Huseyin-Cetintas
Huseyin-Cetintas-Yasin-Ametoglou-Ειρήνη-Δαμιανίδου-Μαρίνα-Σάττι-Βασίλης-Καραγιάννης-Mecnun-Giasar-Majnoon-Ερασμία-Μαρκίδη

Σχετικά με τις πρόβες και το κατά πόσο υπάρχει άγχος, η χορεύτρια σημείωσε: «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη, απλώς όσο το ζούμε δε νομίζω ότι μπορούμε να το καταλάβουμε στο 100%. Θα το βιώσουμε στο 100%, όταν γυρίσουμε από εκεί. Άγχος ακόμη δεν έχω γιατί τρέχει πάρα πολύ η καθημερινότητα. Ανυπομονώ όμως πολύ και πιστεύω ότι το άγχος θα έρθει πριν ανέβουμε στη σκηνή με την ανδρεναλίνη. Μέχρι τότε άγχος υπάρχει στις πρόβες για το πως θα κάνουμε κάτι καλύτερα, ανυπομονησία αλλά άγχος δεν έχω πολύ».

Το μήνυμα της τραγουδίστριας

Σε ανάρτηση που έκανε ο λογαριασμός της ΕΡΤ στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι ευχαρίστησε όλους τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο press day και γνώρισαν την ομάδα της και ανταπέδωσε την αγάπη της σε όσους τη στηρίζουν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σήμερα ήταν η συνέντευξη Τύπου και ήρθαν έτσι από όλες τις εκπομπές και μιλήσαμε και γνωρίσαν και όλη την ομάδα και τον στιχουργό και τον τραγουδοποιό και τον παραγωγό, τους χορευτές, όλους και ήρθαν και οι eurofans και από όλα τα γκρουπς και τα clubs. Στέλνουμε πολλή αγάπη, όπως μας έχετε δώσει και εσείς και λίγος καιρός έχει μείνει. Ανυπομονώ να δείτε και το act στη σκηνή και να σας αρέσει και αυτό».

Δείτε την ανάρτηση


Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαΐου.