Τηλεόραση Ραδιόφωνο
9ο0

Ο παππούς Χρύσανθος, εξέρχεται από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, υποβασταζόμενος από τους δικηγόρους του και με την βοήθεια μπαστουνιού.

Παρά την εμφανή ταλαιπωρία, η χαρά του για το απρόσμενο νέο της απελευθέρωσής του, δεν μπορεί να κρυφτεί.

θθη

Η φωνή του σπάει από συγκίνηση, παρότι δηλώνει πανευτυχής που θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του, με την γυναίκα, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Ο παππούς Χρύσανθος αναπνέει αέρα ελευθερίας, μετά την απονομή χάριτος από τον ΠτΔ και με τη σύμφωνο γνώμη του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα. Στις δηλώσεις του, δεν ξέχασε κανένα να ευχαριστήσει.

Ο Χρύσανθος Χαραλάμπους, ο παππούς Χρύσανθος, όπως τον αποκαλεί πλέον  όλη η Κύπρος, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για πρόκληση σωματικής βλάβης κατά ατόμου που εισήλθε στην αυλή της οικίας του.

Οι προσπάθειες των δικηγόρων του για αναστολή της ποινής του έπεφταν έκτοτε στο κενό, με την υγεία του παππού Χρύσανθου, λόγω του άγχους και της πρωτόγνωρης πίεσης που δεχόταν, να επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται αρκετές φορές στο Νοσοκομείο.

Σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, μετά τον Γολγοθά που ανέβηκε, ήρθε η λύτρωσή του και αγκαλιασμένος με την οικογένειά του, αφήνει πίσω του τον εφιάλτη του κελιού που βίωσε.