Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κυθ

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου χαρακτήρισε εμετικό και απαίσιο, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, έκανε τη δήλωσή του στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου παρά τα επίθετα που χρησιμοποίησε για να περιγράψει το «Ζάρι», ανέφερε ότι κατά τον ίδιο «θα πάει καλά» στον διαγωνισμό.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε: «Δεν θα πω εμετικό, αυτό κομμάτι είναι απαίσιο, στοχευμένα απαίσιο και θα πετύχει».

Ο ρεπόρτερ τον ρώτησε: «Το θεωρείς εμετικό; Για να καταλάβω...» με τον ηθοποιό να απαντάει «ναι είναι εμετικό».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι φοβερή αλλά στεναχωρήθηκα, νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο»

Την ίδια άποψη εξέφρασε και μια μέρα πριν, μιλώντας στο «Πρωινό Σου Σού», όπου είπε:

«Είναι δική μου γνώμη και άποψη εννοείται, δεν εκφράζω όλο τον πλανήτη. Την Eurovision τη λατρεύω, τη βλέπω κάθε χρόνο, τη λατρεύω, έχω δει πολλά παρατράγουδα και πολλά κομμάτια που δεν πήγαν καλά στη Eurovision να γίνονται διαχρονικά. Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι εμετικό, αλλά πανέξυπνο. Τι να κάνω; Αφού εμένα δεν μου αρέσει, τι να κάνω; Αν εμένα αυτή τη στιγμή κάποιος μου πατήσει τον κάλο και κάνω "αααααα" και το γράψω σε ένα κομμάτι και το επαναλάβω και γίνει viral, σημαίνει ότι είναι ωραίο κομμάτι;».

Όσον αφορά τη Μαρίνα Σάττι δήλωσε ότι τη θεωρεί σπουδαία καλλιτέχνιδα. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πολύ, είναι φοβερή καλλιτεχνάρα. Αλλά στεναχωρήθηκα, γιατί νόμιζα ότι θα ακούσω κάτι υπέροχο και τελικά ακούω αυτό, που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου, το θεωρώ απαίσιο κομμάτι».

Πηγή: protothema.gr