Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Νερό Πάφος

Ζεύγος συνταξιούχων στην Πάφο, από τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον λογαριασμό του νερού. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την εγκατάσταση των έξυπνων υδρομετρητών ο λογαριασμός ύδρευσης του σπιτιού τους ανήλθε στις 9 χιλιάδες περίπου ευρώ.

Μετά από επίσκεψη αρμόδιων λειτουργών του Δήμου Πάφου στο σπίτι τους, διαπιστώθηκε ότι υπήρξε μεγάλη κατανάλωση νερού. Στη συνέχεια και αφού κάλεσαν τεχνικό διαπίστωσε και αυτός ότι υπήρξε διαρροή από μια σωλήνα που έσπασε, προφανώς λόγω της μεγάλης πίεσης του νερού μετά την εγκατάσταση των έξυπνων μετρητών.

Εν συνεχεία, το ζεύγος προχώρησε στην κατασκευή νέας εξωτερικής εγκατάστασης και παράλληλα έκαναν ένσταση στον Δήμο Πάφου όταν παρέλαβαν δεύτερο λογαριασμό με το ποσό των 1.672 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Δήμος Πάφου, έχει αναφέρει στον ΑΝΤ1, ότι έγινε μείωση γύρω στις 6.500 χιλιάδες ευρώ. Οι ίδιοι αρμόδιοι λειτουργοί μας είπαν ακόμα ότι το ζεύγος έχει χρεωθεί μόνο για το νερό από τη διαρροή για την οποία δεν φέρει ευθύνη ο Δήμος Πάφου, αναφέρουν

Το ζεύγος ζητά όπως επανεξεταστεί η περίπτωσή του λόγω του ότι αδυνατούν να πληρώσουν αυτά τα ποσά καθώς είναι χαμηλοσυνταξιούχοι και όπως μας έχουν αναφέρει δεν έχουν καμία ευθύνη για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Ο έξυπνος υδρομετρητής που εγκαταστάθηκε έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ενώ δεν είχαν καμία ανοιχτή βρύση στο σπίτι, είπε στο Μέρα Μεσημέρι στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του υποστατικού.