Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΟΠ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στη μία και 30 το μεσημέρι στο δρόμο Κώμης Κεπίρ - Δαυλού.

Εμπλεκόμενα οχήματα ένα διπλοκάμπινο με οδηγό 79χρονο ελληνοκύπριο και συνοδηγό τη σύζυγό του, και ένα τουριστικό λεωφορείο στο τιμόνι του οποίου καθόταν 62χρονος τούρκος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του 79χρονου, ο οποίος υπέκυψε κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο λεγόμενο κρατικό νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στο νοσοκομείο τραυματισμένη μεταφέρθηκε και η σύζυγος του άτυχου άντρα, η οποία και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου συνελήφθη από αστυνομικούς του ψευδοκράτους και τέθηκε υπό κράτηση, με τις έρευνες όπως ανακοινώθηκε να συνεχίζονται.

Για το θλιβερό περιστατικό ενημερώθηκαν τα μέλη της αρμόδιας Δικοινοτικής Επιτροπής, ενώ άρχισαν οι διευθετήσεις για μεταφορά της σορού του 79χρονου στις ελεύθερες περιοχές για τη νενομισμένη νεκροτομή και για την ταφή, με την Αστυνομία να έχει ζητήσει όπως αναφέρουν πληροφορίες στοιχεία και πληροφορίες από το ψευδοκράτος.