Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αστυνομία Πάφου

Πυροβολισμοί με κυνηγετικό όπλο ρίχθηκαν κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο, με τα σκάγια να έχουν στόχο την κύρια είσοδο του γραφείου, όπως διαφάνηκε από τις προκαταρκτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 07:00 το πρωί της Τρίτης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία από υπαλλήλους που εργάζονται στο συγκεκριμένο γραφείο, όταν εντόπισαν το πρωί τις ζημιές. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται έρευνες, συμπλήρωσε.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαφάνηκε, οι ζημιές στην είσοδο του Δικηγορικού γραφείου φέρεται να προκλήθηκαν από πυροβολισμούς κυνηγετικού όπλου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στην σκηνή έχουν αφιχθεί μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας (ΥΠΕΓΕ) για περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του γραφείου, δικηγόρος εξέφρασε έκπληξη για την επίθεση λέγοντας ότι δεν έχει διαφορές με κανέναν και δεν υποψιάζεται ποιος θα μπορούσε να προβεί σ’ αυτή την ενέργεια.