Τηλεόραση Ραδιόφωνο
82ΧΡΟΝΟΣ

Καταχωρήθηκε χθες η έφεση προς το Ανώτατο Δικαστήριο, από τον δικηγόρο της υπόθεσης του 82χρονου παππού που πυροβόλησε κλέφτη. Στόχος η επίσπευση της διαδικασίας του αιτήματος σε σχέση με την ποινή φυλάκισης που καλείται να εκτίσει που ήταν απόφαση του δικαστηρίου.

Ο 82χρονος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, αντιμετωπίζοντας ωστόσο θέματα υγείας. Το αίτημα του είναι να δοθεί η προεδρική χάρη το συντομότερο δυνατόν αν τελικά την εγκρίνει και ο Γενικός Εισαγγελέας.

«Καταχωρήσαμε την ειδοποίηση έφεσης με τους λόγους έφεσης χθες. Ταυτόχρονα καταχωρήσαμε αίτηση για σύντομη εκδίκαση» δήλωσε στο Μέρα Μεσημέρι στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος του 82χρονου, Μαρία Νεοφύτου.

Η κα. Νεοφύτου σημείωσε ότι αμέσως ενημερώθηκε η Νομική Υπηρεσία σε σχέση με την καταχώρηση και βέβαια συμφώνησε ενημερώνοντας τον πρωτοκολλητή του Εφετείου ως προς το θέμα της σύντομης εκδίκασης.

«Αναμένουμε από βδομάδας να έχουμε ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να εμφανιστούμε ενώπιον του Εφετείου για να μας δοθούν οι οδηγίες για καταχώρηση των διαγραμμάτων από εμάς και από τη Νομική Υπηρεσία» συμπλήρωσε όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης.