Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 17 Απριλίου, παραπέμφθηκε ο 43χρονος που συνελήφθη για υπόθεση νομιμοποίησης  εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει πως "στη σύλληψη 43χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, που διεξάγονται σχετικά με υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες". 

"Ο 43χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες", αναφέρεται.

Σημειώνεται περαιτέρω πως "αυτή είναι η δεύτερη σύλληψη, που πραγματοποιείταιγια την εν λόγω υπόθεση αφού προηγήθηκε, για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, η σύλληψη 31χρονης, την 1η Μαρτίου 2024. Η 31χρονη παραμένει υπό κράτηση, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, στις 17 Απριλίου».

«Εναντίον του 43χρονου καταχωρήθηκε το πρωί σήμερα υπόθεση, στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Το Δικαστήριο παρέπεμψε τον κατηγορούμενο σε δίκηενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 17 Απριλίου 2024», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως το Δικαστήριο «διέταξε επίσης όπως ο 43χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και τις 20 Μαρτίου, όποτε θα αποφασίσει κατά πόσο ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης από το Κακουργιοδικείο».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αρχηγείου.