Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να αγνοεί ή να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που έχουν συγκεντρώσει οι τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram.

Η ηθοποιός δέχτηκε «κύμα» παραπόνων από τους ακολούθους της, ότι κάνει επίδειξη πλούτου, μετά από τα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της. Μετά από τα δύο κλιπ, στα οποία δείχνει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει στο Ντουμπάι, επανήλθε με φωτογραφίες από τις διακοπές της εκεί.

Το πρωί του Σαββάτου, δημοσίευσε και πάλι μέσω Instagram, στιγμιότυπα με την ίδια να φοράει το μαγιό της και να απολαμβάνει τις διακοπές της εκεί.

1
1

Στην ίδια ανάρτηση, συμπεριέλαβε και φωτογραφίες της από βραδινές εξόδους στο Ντουμπάι.

Το πρώτο βίντεο και το «κύμα οργής»
Η ηθοποιός ανάρτησε ένα κλιπ από την περιήγησή της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, για διαφημιστικό σκοπό.  Η ίδια κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του πολυτελούς δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου.


Το βίντεο, προκάλεσε θυμό σε αρκετούς από τους followers της, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις, όταν «ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας». Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την ηθοποιό και πλέον instagrammer, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της. 

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.

Πηγή: protothema.gr