Τηλεόραση Ραδιόφωνο
κθυ

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε χθες στην άσφαλτο. Θύμα ο 25χρονος Μάριος Ροδίτης από τη Λάρνακα, πατέρας ενός κοριτσιού δύο μόλις βδομάδων.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ κοντά στο  γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος συγκρούστηκε με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του Ροδίτη.

Σπύρος Χρυσοστόμου – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λάρνακας

«Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν και ιδιαίτερα από την εξέταση της σκηνής, φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο της λεωφόρου, ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε επαναστροφή με αποτέλεσμα να αποκόψει την πορεία της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε ο 25χρονος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να συγκρουστούν».

Άμεσα στο σημείο σπεύδουν μέλη της αστυνομίας και ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τον 25χρονο στο γενικό νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Σπύρος Χρυσοστόμου – Εκπρόσωπος Τύπου ΑΔΕ Λάρνακας

«Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός και τρεις από τους τέσσερεις επιβαίνοντες στο σαλούν αυτοκίνητο, οι οποίοι επίσης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες βοήθειες απολύθηκαν».

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκαν έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτεστ με αρνητική ένδειξη.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και αμελής οδήγησης και τέθηκε υπό κράτηση για 7 ημέρες.

Σύμφωνα με τη νενομισμένη νεκροτομή ο θάνατος του Ροδίτη επήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Πρόκειται για το έκτο θύμα του Μολώχ της ασφάλτου κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2024.