Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν γύρω στις 5 χθες το απόγευμα για έλεγχο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε, εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 20 κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης τα οποία και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν άλλα 21 κιλά και 303 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 5.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λάρνακας και οδηγούσε 57χρονος κάτοικος Λάρνακας. Σε έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μια σύριγγα η οποία περιείχε λάδι κάνναβης και ο 57χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Τα πιο πάνω πρόσωπα επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών εναντίον δύο προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ.