Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σκυλιτσα

Ένας άκαρδος άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη όταν κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να πετά το σκυλάκι του στα σκουπίδια, κλεισμένο σε μία πλαστική σακούλα.

Ο 55χρονος Anthony Bellman βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργήματος, αφού ξεφορτώθηκε με σκληρό τρόπο το κατοικίδιο πεκινουά του σε έναν κάδο σκουπιδιών πίσω από ένα πολυκατάστημα στο Cape Coral της Φλόριντα. 

Απίστευτη σκληρότητα

«Με αρρωσταίνει το θέαμα. μπορείτε να δείτε στο βίντεο ότι δεν νοιάζεται καθόλου για το σκυλί του», δήλωσε τη Δευτέρα (18/12) ο σερίφης Lee Carmine Marceno, που επιμελήθηκε της σύλληψης του άντρα. «Κανένα ζωντανό πλάσμα δεν αξίζει να πετιέται σαν σκουπίδι. Ο ύποπτος κυριολεκτικά πέταξε μία ζωή στον κάδο. Αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό».

Σύμφωνα με την New York Post, ο Bellman είχε πει στην οικογένειά του ότι θα άφηνε τη σκυλίτσα τους, Ζάιλα, σε τοπική φιλοζωική οργάνωση, αλλά αντ' αυτού προσπάθησε να την ξεφορτωθεί μια και καλή.

Μετά την εξέταση του υλικού της κάμερας, οι άντρες του σερίφη εντόπισαν τον 55χρονο μέσω ενός μικροτσίπ που είχε εμφυτευθεί στο κουτάβι, και μέσα σε δύο ώρες από τη διάσωσή της βρίσκονταν στο κατώφλι του.

Στον άκαρδο άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, καταλογίστηκε κακοποίηση ζώου, ενώ το όνομά του προστέθηκε σε σχετικό μητρώο της κομητείας. Ασήμαντη ήταν βέβαια η τιμωρία του, αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.