Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιθυ7

Τυχερό στάθηκε μέσα στην ατυχία του ένα σκυλάκι που βρέθηκε εγκλωβισμένο μέσα σε μία από τις εκατοντάδες πλημμυρισμένες επιχειρήσεις μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από την Πυροσβεστική, το σκυλάκι στέκεται πάνω σε έναν σωρό από ξύλα περιμένοντας κάποιον να το σώσει. Οι πυροσβέστες, που βρίσκονται πάνω σε μια βάρκα, το βλέπουν και το πλησιάζουν για να το πάρουν μαζί τους.

Στην αρχή το σκυλάκι είναι φοβισμένο αλλά όταν τελικά μπαίνει στη βάρκα, πέφτει στην αγκαλιά του ενός πυροσβέστη ανακουφισμένο, ο οποίος του προσφέρει απλόχερα χάδια.

Δείτε το βίντεο:

Σώθηκε σκυλίτσα που είχε σκαρφαλώσει στα κεραμίδια

Ένα ακόμα σκυλάκι, που είχε σκαρφαλώσει σε κεραμίδια στην Καρδίτσα, η οποία επλήγη επίσης πολύ βαριά από την κακοκαιρία, σώθηκε τις προηγούμενες μέρες από εθελοντές.

«Η σκυλίτσα που όλοι ρωτούσαμε αν σώθηκε είναι τώρα σε μία αγκαλιά, ασφαλής. Η αγκαλιά στην οποία βρίσκεται η σκυλίτσα που κινδύνεψε είναι της Εύης Θάνου, από την Φιλοζωική της Καρδίτσας» ανέφερε σε ανάρτησή του το Dogs’ Voice.

 

Πολλά ήταν τα ζώα που σκαρφάλωσαν σε κεραμίδια ή όπου αλλού μπορούσαν, ώστε να σωθούν από τα ορμητικά νερά που παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους ιδιαίτερα στη Θεσσαλία και τη Μαγνησία.

Πηγή: in.gr