Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν απόψε κυρίως στα παράλια σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αύριο σύμφωνα με τις προβλέψεις δεν αναμένονται βροχές μιας και η Μετεωρολογική προβλέπει αίθριο σκηνικό.

Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή, ενώ το βροχερό σκηνικό θα μας συντροφεύσει και το Σάββατο.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά ο καιρός

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αρχικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό , γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια . Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.