Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μετά τον διακανονισμό της υπόθεσης της κηδεμονίας της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε ότι δεν υπήρξε «καμία δικαιοσύνη» για τους τρόπους με τους οποίους η οικογένειά της την «πλήγωσε».

Η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή 28 Απριλίου, υποστηρίζοντας τους τρόπους με τους οποίους την έβλαψαν οι δικοί της άνθρωποι χωρίς να υπάρξουν συνέπειες.

«Είχα πραγματικά δίκιο για τη ζημιά των νεύρων στην πλάτη μου!!!» έγραψε σε ένα στιγμιότυπο της πλάτης της χωρίς ρούχα και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνω βελονισμό κάθε μέρα της ζωής μου τώρα!!! Αν ο κόσμος ήξερε μόνο πώς χρειάστηκε να συρθώ μια φορά μέσα από την ίδια μου την πόρτα!!!».

Και τόνισε: «Η οικογένειά μου με πλήγωσε!!! Δεν υπήρξε δικαιοσύνη και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ!!!».

Η 42χρονη ποπ σταρ ισχυρίστηκε ότι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων - τους οποίους δεν κατονόμασε - που κάθονταν και «δεν έκαναν απολύτως τίποτα» για μήνες ενώ η ίδια δεχόταν κακομεταχείριση.

«Με τον τρόπο που μεγάλωσα πάντα διδασκόμουν τη διαμόρφωση του σωστού και του λάθους, αλλά οι ίδιοι οι δύο άνθρωποι που με μεγάλωσαν με αυτόν τον τρόπο με πλήγωσαν!!!», πρόσθεσε, αναφερόμενη προφανώς στους γονείς της Τζέιμι και Λιν Σπίαρς.

Η τραγουδίστρια υπαινίχθηκε ότι μερικές φορές έρχεται αντιμέτωπη με τους θύτες της στο Instagram επειδή δεν πιστεύει ότι θα ήταν ασφαλές αν τους απευθυνόταν «πρόσωπο με πρόσωπο».

Η Σπίαρς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι της λείπει το σπίτι της στη Λουιζιάνα, όπου ζούσε όταν ήταν παιδί.

«Μακάρι να μπορούσα να την επισκεφτώ [σ.σ. τη Λουιζιάνα], αλλά μου πήραν τα πάντα!!!» κατέληξε.

Η ανάρτηση της ποπ σταρ έρχεται μετά τον επίσημο διακανονισμό της υπόθεσης κηδεμονίας της με τον πατέρα της.

Πηγή: protothema.gr