Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Με σκηνικό που δεν θυμίζει σε Χειμώνα, και με τον υδράργυρο κολλημένο στους 22 βαθμούς Κελσίου έκανε ποδαρικό ο Δεκέμβριος. Ωστόσο σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας από την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδες καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. 

Όσον αφορά τη  θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη ενώ την Τετάρτη αναμένεται μικρή πτώση για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά, απόψε αναμένεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα ενώ την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως μετά το μεσημέρι. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.