Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισοδια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα ανάμεσα σε οπαδούς το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό.

Οι αρχές έχουν εξασφαλίσει εντάλματα σύλληψης εναντίον τριών προσώπων μετά από αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων. Μέχρι στιγμής τα τρία πρόσωπα δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Σημειώνεται ότι για τα επεισόδια, έχει συσταθεί ανακριτή ομάδα  με σκοπό της διερεύνηση της υπόθεσης.

Το χρονικό των επεισοδίων

Ήταν γύρω στις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν,  χούλιγκαν αντάλλαζαν ανενόχλητοι στη μέση του δρόμου, πέτρες, μολότοφ, κροτίδες και εκτόξευαν  πυροτεχνήματα .

«Γύρω στα 70 80 άτομα τα οποία είχα καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκκούλες και φορούσαν φανέλες και φούτερ συγκεκριμένης ομάδας της Λεμεσού  είχαν συγκεντρωθεί κοντά σε ΣΥΦΙ άλλης ομάδας εκτός Λεμεσού η οποία διατηρεί ΣΥΦΙ στην Λεμεσό υπήρχαΝ 40 άτομα της συγκριμένης ομάδας που είχαν επίσης καλυμμένα τα πρόσωπα τους και ξεκίνησε η αντιπαράθεση και η συμπλοκή μεταξύ τους », επισήμανε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου.

Στην θεά της αστυνομίας οι οχλαγωγούντες τράπηκαν σε φυγή, διαμέσου των παρακείμενων δρόμων.

Από τα επεισόδια, τα οποία αφορούσαν ομάδα της Λεμεσού και της Λευκωσίας δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί καθώς ένας 21χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού με κάταγμα αγκώνα.