Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισοδια

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, μεταξύ χούλιγκαν.

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ, ομάδες μεταξύ νεαρών οπαδών ομάδων της Λεμεσού και της Λευκωσίας αποτελούμενες από 80 άτομα περίπου και 40 αντίστοιχα, φαίνεται να συναντήθηκαν έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, όπου ξεκίνησαν πετροπόλεμο, έριξαν κροτίδες και βόμβες μολότοφ.

Με την άφιξη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής οι χούλιγκαν αποχώρησαν.

Από τα σοβαρά επεισόδια κάηκε παρακείμενο αυτοκίνητο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων. Επίσης, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 21χρονος, ο οποίος φέρει κάταγμα στον αγκώνα.

Στο δρόμο εντοπίστηκε νεαρός που έφερε φούτερ συγκεκριμένης ομάδας από τη Λεμεσό στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν 3 βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν.

Ο ΣΑΚ καταδικάζει τα επεισόδια στη Λεμεσό

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) εκφράζει, με ανακοίνωσή του, τον αποτροπιασμό και την έντονη καταδίκη του για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης, ανάμεσα σε χούλιγκανς οργανωμένων φιλάθλων, και επισημαίνει εκ νέου την αναγκαιότητα λήψης από την πολιτεία των απαραίτητων νομικών μέτρων για περιορισμό και εξάλειψη των απαράδεκτων αυτών φαινομένων. 

Όπως προσθέτει στην ανακοίνωση ο ΣΑΚ, θεωρεί επιβεβλημένη την επίσπευση των διαδικασιών για την νομοθετική ρύθμιση του φαινομένου της απόκρυψης προσώπου με τη χρήση κουκκούλας,. Επίσης ο Σύνδεσμος δηλώνει την ετοιμότητά του να συμβάλει με την υποβολή συγκεκριμένων εισηγήσεων προς τους αρμόδιους για τη θέσπιση των απαραίτητων νομοθετικών μέτρων.

επεισοδια
επεισοδια
επεισοδια
επεισοδια