Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Ασήμαντη φέρεται να ήταν η αιτία της υπόθεσης απόπειρας φόνου με θύμα 36χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου και φερόμενο δράστη 61χρονο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στην περιοχή Μουτάλλου.

Μέλη της Αστυνομίας, συνέχισε, μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν τον τραυματία, άντρα ηλικίας 36 ετών μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου ο 36χρονος έφερε βαθύ τραύμα σε σημείο πάνω από τον γλουτό. Νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μέχρι το Σάββατο το πρωί και έλαβε εξιτήριο κατόπιν δικής του επιθυμίας, αφού η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ως σοβαρή.

Ο κ. Νικολάου είπε ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 61χρονου, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα το πρωί γύρω στις 09:30 στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων .

Ως αιτία του επεισοδίου ανέφερε ο κ. Νικολάου «φέρεται ένας πολύ ασήμαντος λόγος η αλήθεια του οποίου τελεί υπό διερεύνηση».

Εξάλλου, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία και με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο έξω από περίπτερο στην Πάφο, τους προσέγγισε άγνωστος άντρας, ο οποίος άρχισε να συνομιλεί μαζί τους.

Σε κάποια στιγμή, το άγνωστο πρόσωπο φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι, να τραυμάτισε τον 36χρονο, εγκαταλείποντας ταυτόχρονα το μέρος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.