Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Ενώπιον Δικαστηρίου βρίσκεται αυτή την ώρα ο 34χρονος συλληφθείς για την απόπειρα φόνου εναντίον 31χρονου στο Ψάθι της Πάφου, που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου.

Ο 34χρονος ύποπτος, η προσωποκράτηση του οποίου εκπνέει σήμερα, αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη, ενώ φαίνεται να παραδέχθηκε την πράξη του, αποδίδοντας την ενέργεια του σε προσωπική διαμάχη που είχε με το θύμα. 

Το περιστατικό εξελίχθηκε όταν το 31χρονο θύμα επέστρεψε στην κατοικία του από νυκτερινό κέντρο. Τότε εμφανίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος τον πυροβόλησε δύο φορές τραυματίζοντας τον. 

Ο 31χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, όπως ανέφερε μαρτυρία, θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν τις οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις και το αίτιο του επεισοδίου φαίνεται σε κάποιες διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

Όπως ανέφερε οι δύο τους «είχαν συναντηθεί στον ίδιο χώρο όμως δεν είχαν οποιαδήποτε φιλική επαφή μεταξύ τους», προσθέτοντας πως «το αίτιο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που κατέχει η Αστυνομία είναι πολύ μηδαμινό και οφείλεται ότι αγριοκοίταξε ο ένας τον άλλον».