Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συγκρότημα St.Nicholas Χλώρακα

Σε κανονικούς ρυθμούς επήλθε η Χλώρακα μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελληνοκυπρίων και αλλοδαπών.

Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για όγδοη συνεχόμενη μέρα, με περιπολίες και ελέγχους οχημάτων και ύποπτων προσώπων, έχουν επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της Χλώρακας και της ευρύτερης περιοχής .

Χθες κατά τη διάρκεια της νύχτας ανακόπηκαν για έλεγχο σε κεντρικούς δρόμους της Χλώρακας και των γειτονικών κοινοτήτων, εκατοντάδες οχήματα, ενώ έγιναν 30 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, με πέντε οδηγούς να είναι θετικοί στα ναρκοτέστ και αλκοτέστ.

Σήμερα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες προσώπων, που αναζητούνται για τα πρόσφατα  επεισόδια στη Χλώρακα σε μια προσπάθεια εντοπισμού και σύλληψης τους.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, «έχουμε σήμερα προχωρήσει στην δημοσίευση άλλων φωτογραφιών για πρόσωπα τα οποία φαίνεται να έχουν εμπλακεί στην οχλαγωγία και ζητούμε από το κοινό να μας βοηθήσει. Οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία των προσώπων αυτών να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό».

Μπαίνει λουκέτο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται στο μεταξύ οι διαδικασίες για εκκένωση και σφράγισμα την Παρασκευή του συγκροτήματος πολυκατοικιών Άγιος Νικόλαος στη Χλώρακα.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, «η αστυνομία έχει εκτελέσει το έργο της όσον αφορά τις αποφάσεις της σύσκεψης του Προεδρικού μεγάρου, δηλ. στην καταγραφή και απομάκρυνση των εκεί διαμενόντων αλλοδαπών. Όσον αφορά την σφράγιση του καθώς και την επίβλεψη του είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί σε συνεργασία με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες».

Την Παρασκευή το κοινοτικό συμβούλιο προγραμματίζει επίσης εκστρατεία καθαριότητας τόσο εντός, όσο και εκτός του κτιριακού συγκροτήματος Άγιος Νικόλαος στη Χλώρακα.