Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ιοξ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε χθες Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 42 ετών, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα 34χρονο, που διαπράχθηκε στις 29 Αυγούστου στην Ξυλοτύμπου.

Ο 42χρονος φαίνεται να ομολόγησε ότι αυτός επιτέθηκε στον 34χρονο το βράδυ της 29ης Αυγούστου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αδελφό της 32χρονης, η οποία είχε συλληφθεί στις 30 Αυγούστου για την ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «ο 34χρονος είχε εντοπιστεί, αναίσθητος, με τραύμα στο κεφάλι, εντός της οικίας του, το απόγευμα της 29ης Αυγούστου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου. Στη συνέχεια, λόγω της κατάστασης της υγείας του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία».

Προστίθεται ότι «ο 42χρονος συνελήφθη το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου δυνάμει δικαστικού εντάλματος και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα για οκταήμερη κράτηση του. Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό εξαήμερη κράτηση, από τις 31 Αυγούστου, γυναίκα ηλικίας 32 ετών».

Όσον αφορά τον 34χρονο τραυματία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.