Τηλεόραση Ραδιόφωνο
egr

Αίτηση στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπέβαλε χθες ο παρουσιαζόμενος ως αγοραστής των τριών ξενοδοχείων στο Βαρώσι, γράφει σήμερα η Γενί Μπακίς.

Σημειώνεται ότι είναι η εφημερίδα που αποκάλυψε εξ αρχής την υπόθεση φιλοξενώντας δηλώσεις του τ/κ αγοραστή τον οποίο δεν κατονόμασε και σήμερα δίνει συνέχεια στο θέμα επισημαίνοντας ότι ο τ/κ αγοραστής έκανε αίτηση στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»

Η εφημερίδα, που αποκάλυψε το θέμα την περασμένη Παρασκευή, σήμερα, υπό τον τίτλο «Έγινε αίτηση στην επιτροπή ακίνητης περιουσίας», δημοσιεύει το σχετικό έγγραφο που υποβλήθηκε από τον Τ/κ επιχειρηματία – όπως γράφει– με βάση τον «νόμο» 13/2008. Στο έγγραφο αναγράφονται οι διευθύνσεις των ακινήτων, αλλά έχουν σβηστεί  τα ονόματα των ιδιοκτητών τους.

Η Γενί Μπακίς υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τα ξενοδοχεία Cleo, Golden Seaside, Aegean και δύο ορόφους πολυκατοικίας. Υπενθυμίζει επίσης ότι ο Τ/κ επιχειρηματίας έχει πει πως εάν δεν υπάρξει κάποιο εμπόδιο, σε δύο μήνες θα αρχίσει να δέχεται προκρατήσεις για αυτά τα ξενοδοχεία για το 2025.

Ιδού η αίτηση σύμφωνα με την εφημερίδα:

egr