Τηλεόραση Ραδιόφωνο
υπόθεση Περικλέους

Αρκετά κομμάτια του πάζλ, φαίνεται να έχουν συλλέξει οι ανακριτές της υπόθεσης Άγγελου Περικλέους από τη Λεμεσό, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου.

Τις τελευταίες ώρες στα χέρια των ανακριτών κατέληξε ένα ακόμη όχημα, το οποίο οδηγείτο σε κάποιες περιπτώσεις από τον 24χρονο που συνελήφθη αρχικά και τελεί υπό κράτηση, καθώς και από τον 37χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες στη Λευκωσία και παραδόθηκε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Το όχημα βρέθηκε στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου στη Λεμεσό και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου έγινε φύλλο και φτερό από τους ειδικούς της Εγκληματολογικής

Το άλλο όχημα, που βρίσκεται στην κατοχή της Αστυνομίας, είναι εγγεγραμμένο στον 37χρονο και όπως είναι γνωστό εντοπίστηκε 50 μέτρα μακριά από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο Περικλέους. Στο εσωτερικό του υπήρχαν 69 σφαίρες και κάνναβη, τα οποία και παρελήφθησαν ως τεκμήρια.

Η προσοχή των ειδικών της Αστυνομίας ευρίσκεται στα ελαστικά των δύο οχημάτων, αφού από τη σύγκριση τους με τα ίχνη που εντοπίστηκαν κοντά στο καμένο όχημα του Περικλέους στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, θα διαφανεί κατά πόσον σχετίζονται με την εξαφάνιση

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, «υπάρχουν πολλά ερωτήματα ακόμη που θα πρέπει να απαντηθούν λαμβάνονται καταθέσεις. Όσον αφορά τον πρώτο ύποπτο έχει ήδη προφυλακιστεί για περίοδο οκτώ ημερών γίνονται εξετάσεις και ανακρίνεται και ο ίδιος όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα».

 Ο 37χρονος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου και τέθηκε υπό κράτηση για πέντε ημέρες με το ενδεχόμενο να υπάρξει σύντομα και νέο ένταλμα σύλληψης να παραμένει ανοικτό.