Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Το ζήτημα της ασφάλειας των αεροδρομίων θα συζητηθεί στις επόμενες συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, είπε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της επιτροπής Μαρίνος Μουσιούττας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο βουλευτής της ΔΗΠΑ, ανέφερε ότι το ζήτημα της ασφάλειας των αεροδρομίων είναι υψίστης σημασίας.

"Αναμένω κι εγώ ενημέρωση από τους διάφορους εμπλεκόμενους για το τι ακριβώς έχει γίνει. Παρουσιάστηκε ότι η Αστυνομία σε διατεταγμένη υπηρεσία που είχε κάνει για να ελέγξει το σύστημα που υπάρχει, διαφάνηκε ότι ήταν τρύπιο. Αυτή είναι η άποψη που υπάρχει από πλευράς της Αστυνομίας. Από πλευράς Υπουργείου, από πλευράς Πολιτικής Αεροπορίας, από πλευράς της ανάδοχου εταιρείας, της Hermes, λέγονται κάποια άλλα πράγματα", είπε.

Σημείωσε ότι αναμένει να έχει και προσωπικά σφαιρική ενημέρωση. "Αν και εφόσον υπάρχουν τρύπες, πρώτον πρέπει να έχουν ήδη κλείσει, αφού έχει περάσει ήδη ένας μήνας από το περιστατικό στις 9 Μαρτίου και δεύτερον, εκεί και όπου αναλογούν ευθύνες να αποδοθούν".