Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αεροδρομιο λαρνακας

Ανησυχία προκαλεί η υπόθεση που είδε το «φως» της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Πολίτης» για αστυνομικούς οι οποίοι παριστάνοντας τους επιβάτες πέρασαν βόμβα και μαχαίρια από το αεροδρόμιο Λάρνακας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» η Ανώτερη Διευθύντρια Επικοινωνίας της Hermes Airpors, Μαρία Κουρουπη η οποία ανέφερε «Αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα από τις 9 Μαρτίου 2023 και η πληροφορία σε εμάς έχει φτάσει πριν από δυο μέρες. Η αργοπορία στην ενημέρωση των πληροφοριών, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά ως προς την ακρίβεια των ισχυρισμών αυτών. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία διερευνώνται από την πολιτική αεροπορία και το Υπουργείο Μεταφορών.»

Μαρία Κουρούπη - Ανώτερη Διευθύντρια Επικοινωνίας της Hermes Airports

Από τη στιγμή που τα στοιχεία διερευνώνται δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερα. Εάν όντως ισχύουν τα στοιχεία αυτά θα παρθούν διορθωτικά μέτρα.
 

 

 

Από τα ασφαλέστερα της Ευρώπης τα αεροδρόμια στην Κύπρο

«Όλοι οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν δείχνουν ότι τα αεροδρόμια της χώρας μας κατατάσσονται στα ασφαλέστερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Όμως όπως είπε, «αυτό που βλέπουμε είναι ότι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι ακριβώς έγινε και πως έγινε αυτός ο ισχυριζόμενος έλεγχος, και αν αυτά τα ισχυριζόμενα αποτελέσματα είναι αξιόπιστα».