Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βάρκα Πότιμα.

Τροχιοδρομούνται οι διαδικασίες ρυμούλκησης του ιστιοφόρου δέκα μέτρων, που εντοπίστηκε την Τετάρτη στο θαλάσσιο χώρο παρά την Κισσόνεργα της Πάφου.

Μιχάλης Νικολάου- Υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου 

Βρίσκεται προσαραγμένο σε απόσταση περίπου 20 με 30 μέτρα από την ακτή στη θαλάσσια περιοχή Πότιμα, φαίνεται ότι μπάζει νερά στην καμπίνα. Τελεί υπό αστυνομική φρούρηση και συγκεκριμένα από σκάφος της λιμενικής και ναυτικής αστυνομίας δια θαλάσσης καθώς και από ένα μέλος της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου δια ξηράς.

Το ιστιοφόρο έχει ερευνηθεί από μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο και αναμένεται η ρυμούλκηση του, πιθανότατα αύριο, αφού σήμερα έπνεαν δυνατοί άνεμοι, ώστε να ελεγχθεί και εσωτερικά.

Την ίδια ώρα άφαντοι παραμένουν ο νέος ιδιοκτήτης του σκάφους και δύο ομοεθνείς του που φέρονται να επέβαιναν σε αυτό όταν προσάραξε στα Πότιμα

Μιχάλης Νικολάου- Υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί και αντιλαμβάνεστε από την στιγμή που δεν έχουν εντοπιστεί για να ανακριθούν και να εξακριβωθεί κατά πόσο είναι καλά στην υγεία τους και το τι ακριβώς συνέβη. Ως αστυνομία διερευνούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Το σκάφος είναι εγγεγραμμένο σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου, που απουσιάζει στο εξωτερικό και το πούλησε στον 30χρονο, ο οποίος στις 24 Ιανουαρίου μετέβη με δύο ομοεθνείς του στο Λατσί, όπου το παρέλαβαν από το λιμανάκι για να το μεταφέρουν στη Λάρνακα.