Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Λιμενική

Η Αστυνομία αναζητά ως ελλείποντα τρία πρόσωπα που φέρεται να επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος που εντοπίστηκε την Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα Πότιμα. Πρόκειται για τον 30χρονο ιδιοκτήτη του σκάφους, έναν 27χρονο καθώς και τρίτο πρόσωπο, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, από τις εξετάσεις διαφάνηκε ότι το σκάφος είναι εγγεγραμμένο στο νηολόγιο της Κύπρου σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης φέρεται να πώλησε το σκάφος στον 30χρονο, ο οποίος μετέβη στις 24 Ιανουαρίου με δύο ομοεθνείς του στο Λιμανάκι του Λατσιού και το παρέλαβε, με σκοπό να το οδηγήσει στην Λάρνακα.

Ακολούθως απέπλευσε από το Λιμάνι του Λατσιού και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να προσάραξε στο σημείο που εντοπίστηκε.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, την Τετάρτη διενεργήθηκαν εκτεταμένες εξετάσεις από σκάφος της Λιμενικής, από drone καθώς και από μέλη της ΑΔΕ Πάφου, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Οι τρεις θεωρούνται ελλείποντα πρόσωπα και αναζητούνται από την Αστυνομία, κατέληξε.