Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα κ εναν καιρο

Τη συνέχεια της απολαυστικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22:10. Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Ο Δέσποτας ενημερώνει την Κασσάνδρα ότι οι Δυο δεν σκοπεύουν να φύγουν από το χωριό αν δεν ανακαλύψουν τον δολοφόνο. Στο σπίτι του Δέσποτα καλοπιάνουν τους Δυο μιας και τους φιλοξενούν εκεί. Για κακή τύχη της Κορασιάς ο Τούτος εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν. Ωστόσο ο Πουλουκκος δεν συγκινείται.

Η Κορασιά κάνει τα πάντα για να αποφύγει τον Πουλουκκο που εξακολουθεί να θέλει μωρό. Ο Σκιάχτρος, μη μπορώντας να διαχειριστεί το στρες του επισκέπτεται την Αλεξα για να τον βοηθήσει. Η Κασσάνδρα μιας και δεν μπορεί να χάσει το καλό αίμα της Κορασιάς, προσφέρει στον Τούτο την Ανθούσα. Η Ανθούσα το ακούει και ενημερώνει του Τρεις και τον Ειρηναίο οι οποίοι βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο διάσωσης της.


Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:10 ενώ μπορείτε να δείτε τα επεισόδια της σειράς που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής, στο web tv-video on demand στο ant1live.