Ειδήσεις Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο
μια φορα και εναν καιρο
Πρεμιέρα Δευτέρα 29 Αυγούστου 21:15

Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό

Σειρές
  • Πληροφορίες

Σε έναν...παραμυθένιο κόσμο αναμένεται να μας ταξιδέψει ο σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης φέτος από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η νέα κωμική σειρά για τη νέα σεζόν φέρει την ονομασία «Μια φορά κ' έναν καιρό» και θα μας διηγηθεί ένα παραμύθι μίας άλλης εποχής με ξωτικά, νεράιδες, μάγισσες και πολεμιστές.

Μια φορά και έναν καιρό, ένα «παλικάρι» παίρνει από ένα απόκοσμο πλάσμα την εντολή να μαζέψει παλιούς συμπολεμιστές με στόχο να πάνε σε ένα χωριό για να ξορκίσουν μια κατάρα και ταυτόχρονα να σταματήσουν μια αδικία που γίνεται χρόνια τώρα στη περιοχή.

Εκεί συναντούν όχι αυτό ακριβώς που θα λέγαμε καθημερινούς χαρακτήρες αλλά πολύ παράξενες καταστάσεις και προσπαθούν να βοηθήσουν. Θα γνωρίσουν ξωτικά, νεράιδες, καλές και κακές μάγισσες... με κάποιους να είναι σύμμαχοι και άλλοι εχθροί...και όλοι όμως για πολύ γέλιο. Θα ζήσουμε σε μια άλλη εποχή... με άλλους ανθρώπους που η ζωή τους δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα... ή μπορεί και να έχει.

Ηθοποιοί:
Λώρης Λοϊζίδης, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Κυριάκου, Γιώργος Ευαγόρου, Μαρία Μαστρίδου, Έρρικα Μπίγιου, Χρίστος Γρηγοριάδης, Μιχάλης Σοφοκλέους, Κωνσταντίνα Ξενοφώντος, Λένια Σορόκου, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Πέννυ Φοινίρη, Στέλλα Φιλιππίδου, Μάρθα Κωνσταντίνου, Στέλιος Καλλιστράτης, Αντρέας Ρόζου, Κωνσταντίνος Τσίτσιος, Μυρσίνη Χριστοδούλου, Αντρέας Μακρής, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Γιάννης Μίνως, Χριστόδουλος Μαρτάς, Μαρία Παπακώστα.

Σκηνοθεσία: Θεοδόσης Οικονομίδης.

μια φορα και εναν καιρο

Περισσότερα σε Σειρές