Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαλωμη

Τρέχουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Σαλώμη». Διαβάστε πιο κάτω όλα όσα θα δούμε απόψε στις 21:15.

Η Ελισαβετ πιέζει τον Ηλία να χωρίσει απο την γυναίκα του, ενώ ο ίδιος έχει κολλημένο το μυαλό του στην Γεωργία. Η Γεωργία απο την άλλη έρχεται πολυ κοντά με τον Μηνά σε μια προσπάθεια της να ξεπεράσει τον Ηλία.

Ο Θεόδωρος θέλει να γίνει ο γάμος σε δύο μήνες και ενημερώνουν τον Σωκράτη ο οποίος με την σειρά του το λέει στην Σαλώμη η οποία αντιδρά. Νιώθει πως ο Θεόδωρος είναι ένας ξένος που δεν έχει προλάβει να γνωρίσει, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί. Ο Μάκης υποστηρίζει την Σαλώμη και έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Σωκράτη ο οποίος γίνεται βίαιος μαζι του. Ο Αλέξανδρος και η Ελισάβετ μαθαίνουν πως πίσω απο το σχέδιο της απαγωγής του, κρύβεται ο Αχεράς και η Ρένα. Ο Μάριος πάει στον Πανίκο και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τον Σίμο. Η Σαλώμη συναντιέται με τον Νέαρχο και του λέει πόσο δυστυχισμένη είναι και αυτός της προτείνει να κλεφτούν.

Μπορείτε να δείτε τα επεισόδια της «Σαλώμης» που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής στο web tv-video on demand του ant1live και μείνετε συντονισμένοι για τις συγκλονιστικές εξελίξεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 στον ΑΝΤ1.