Τηλεόραση Ραδιόφωνο
necalex

«Όπως δεν τον είδαμε!» μας παρουσιάζεται σήμερα ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Ο δημοφιλής πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στο ant1live.com για την αγαπημένη του ενασχόληση την οποία απολαμβάνει στον ελεύθερο του χρόνο και η οποία του προσφέρει εκτόνωση αλλά και ικανοποίηση.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου σπούδασε στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και το 2000 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα. Οι εμφανίσεις του προξένησαν το ενδιαφέρον της ΑΕΛ η οποία και τον απέκτησε το 2006. Μάλιστα, με τη φανέλα της Λάρισας πανηγύρισε το κύπελλο Ελλάδος το 2007 έπειτα από τη νίκη με 2-1 επί του Παναθηναϊκού. Το 2008 μετά από μια διετή παρουσία αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΛ και επέστρεψε στο κυπριακό πρωτάθλημα και τον ΑΠΟΕΛ. Το 2019, ανακοίνωσε την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο μετά από 19 χρόνια καριέρας.

Σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής της GDA Sports Ltd, της εταιρείας που ίδρυσε και δραστηριοποιείται στον τομέα των αθλητικών εκδηλώσεων και της ψυχικής αγωγής, για στήριξη της νέας γενιάς αθλητών, προπονητών και στελεχών και την πνευματική τους ανάπτυξη.

  • Υπάρχει κάποια δραστηριότητα, κάποιο χόμπι που κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;

Τελευταία ξεκίνησα να ξανακάνω μαθήματα drums που τα είχα σταματήσει για λίγα χρόνια…

νεκτάριος αλεξανδρου
  • Πως προέκυψε η συγκεκριμένη ασχολία;

Γενικά μου αρέσει ο ρυθμός και νιώθω ότι ανέκαθεν χτυπούσα με τα χέρια μου και με τα πόδια μου ρυθμούς είτε σε μουσική είτε κάποιους που είχα μέσα μου. Έτσι το δοκίμασα και είδα ότι με εκτονώνει κιόλας, είναι αρκετά δημιουργικό και μου δίνει και μεγάλη ικανοποίηση όταν καταφέρνω να προχωρήσω στα μαθήματα.

νεκτάριος αλεξανδρου
  • Πόσο χρόνο αφιερώνετε για αυτήν και πόσο συχνά;

Δυστυχώς όχι πολύ. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα, είτε με τα παιδιά είτε χωρίς. Επιπλέον ατομική εξάσκηση μια φορά τη βδομάδα και μαθήματα κάθε 2-3 βδομάδες.

  • Έχετε κάποια ανάμνηση που συνδέεται με την αγαπημένη σας απασχόληση;

Όχι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανάμνηση για να είμαι ειλικρινής. Μόνο την ικανοποίηση που μου έδωσε την τελευταία φορά που δοκίμασα, έστω και σε πολύ αρχάριο επίπεδο να παίξω το Nothing Else Matters, το all time favourite & classic τραγούδι μου.

νεκτάριος αλεξανδρου

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με αφορμή την πρόσκλησή μας για συμμετοχή στην ενότητα μας «όπως δεν τους είδαμε!», ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες να παίζει drums με τη λεζάντα «Λοιπόν, εσένα ποιο είναι το χόμπι σου;».