Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Απόστολος Παρέλης

«Όπως δεν τον είδαμε!» μας παρουσιάζεται σήμερα ο διακεκριμένος αθλητής του στίβου Απόστολος Παρέλλης.

Ο πολυβραβευμένος και με διεθνείς διακρίσεις πρωταθλητής μας στη Δισκοβολία, Απόστολος Παρέλλης μοιράστηκε μαζί μας το χόμπι του, το οποίο ανεβάζει την ανδρεναλίνη αλλά ταυτόχρονα τον αναγκάζει να παραμένει ήρεμος και μεθοδικός!

Ο Απόστολος Παρέλλης, ως γνωστό κατέχει το παγκύπριο ρεκόρ με ρίψη στα 66,32 που πέτυχε το Σεπτέμβριο του 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας κατετάγη στην 8η θέση πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία του κυπριακού στίβου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αθλητική του πορεία συνεχίζεται σε διεθνείς αγώνες ωστόσο, όταν βρίσκεται στην Κύπρο του αρέσει να χαλαρώνει παρακολουθώντας ένα άλλο σπορ, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος παλαιότερα. 

Με ποια δραστηριότητα ή χόμπι που κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;
Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παρακολουθώ αγώνες ράλι. Σε κάθε ευκαιρία, όταν βρίσκομαι στην Κύπρο και αγωνίζεται ο αδελφός μου είμαι εκεί και τον βλέπω. Γενικά μου αρέσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Πως προέκυψε το συγκεκριμένο χόμπι;
Από μικρός έβλεπα τον πατέρα μου να αγωνίζεται. Μου άρεσε πάρα πολύ που τον έβλεπα να τρέχει σε αγώνες και ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ. Κάτι που όντως το κατάφερα.

Απόστολος Παρέλης

Πόσο χρόνο αφιερώνετε για αυτήν και πόσο συχνά;
Συμμετείχα για 2-3 χρόνια σε αγώνες και μετά σταμάτησα, στις αρχές του 2012, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά τον στίβο και το αγώνισμα της δισκοβολίας.

Σε τι σας βοηθάει;
Η συμμετοχή σε αγώνες ράλι σε βοηθά να ανεβάζεις την ανδρεναλίνη και ταυτόχρονα να είσαι ήρεμος και γρήγορος στις ειδικές διαδρομές χωρίς να κάνεις λάθη στο οδήγημα.

Απόστολος Παρέλης

Έχετε κάποια ανάμνηση που συνδέεται με το χόμπι ή την αγαπημένη σας απασχόληση;
Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις από το ράλι γιατί από μικρό παιδί ο πατέρας μου μας έπαιρνε σε κάθε του αγώνα και τον βλέπαμε. Αναμνήσεις που μας ακολουθούν.

Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης
Απόστολος Παρέλης