Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Οι περιπέτειες των ηρώων του «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» δεν έχουν τέλος και η αποστολή των αγαπημένων μας πολεμιστών, να ξορκίσουν την κατάρα συναντάει όλο και περισσότερα εμπόδια.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας;

Η Παιωνια είναι ράκος μετά την προδοσία του Δωροθέου, και τα λέει στην Πρώτη που της παριστάνει την φίλη. Της ζητά να μην το πει σε κάποιον αλλά η Πρώτη μαζί με τον Γκιοζη το διαδίδουν σε όλο το χωριό. Ο Μερκούριος με τη βοήθεια του Σκιάχτρου προσπαθεί να αρπάξει κανένα πουλί για να φάνε. Ο Λορέντζο με την Κορασιά βρίσκουν μια κοπέλα αιμόφυρτη μέσα στο δρόμο και την πάνε στην Αλέξα που τους λέει ότι πρέπει να της κάνουν μετάγγιση. Η Κορασιά προθυμοποιείται να την βοηθήσει. Η Κορασιά δεν είναι σίγουρη τι ακριβώς είναι οι πεταλουδίτσες που νοιώθει στην κοιλιά της κάθε φορά που σκέφτεται τον Δωρόθεο, τον οποίον την ιδιά ώρα η Κασσάνδρα ψάχνει με ποιον τρόπο να τιμωρήσει.

Ο Λορέντζο λέει στους άλλους ότι το Αερικό του είπε να μην φύγουν ακόμα από το χωριό.Όλο το χωριό βρίσκεται σε εγρήγορση για το μαστίγωμα του Δωρόθεου στο κέντρο του χωριού. Ο Δέσποτας με τον Πουλουκκο συνεννοούνται για το τι θα πουλούν και πως θα μοιράσουν τα κέρδη. Οι υπόλοιποι στήνουν την σκηνή του μαστιγώματος βάζοντας στύλους σχοινιά κλπ ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει και το flyer του event. Ο Γκιοζης παρακολουθεί την Κασσάνδρα γιατί του θυμίζει κάποιαν από το παρελθόν του ενώ τον εντοπίζει η Πρώτη που του εξηγεί πως έγινε αρχόντισσα. Οι τρεις αποφασίζουν ένα τρόπο για να σταματήσουν την Κασσάνδρα.

μια φορα και ενα καιρο

Στο web tv του ant1live μπορείτε να δείτε ξανά τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής. 

Πρωταγωνιστούν: Λώρης Λοϊζίδης, Λένια Σορόκου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Σωκράτης Πάτσικας, Έρικα Μπίγιου, Μιχάλης Σοφοκλέους,  Πέννυ Φοινίρη, Χρήστος Γρηγοριάδης, Στέλλα Φιλιππίδου, Μαρία Μαστρίδου, Ανδρέας Μακρής κ.α.

Σκηνοθεσία Θεοδόσης Οικονομίδης 

Παραγωγή: Antenna Productions