Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Το παραμύθι του Λώρη Λοϊζίδη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η ανυπομονησία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια της νέας σειράς όλο και μεγαλώνει. Μαζί με το γέλιο που μας χαρίζει σε κάθε επεισόδιο, το «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» έχει παράλληλα κι άλλα πολλά να μεταφέρει στον τηλεθεατή. Επικρατέστερες μορφές στην ιστορία το καλό και το κακό, το Αερικό και η Κασσάνδρα που δίνουν μάχη για το ποια θα κερδίσει στο τέλος.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην τις έχουμε δει να συναντιούνται διά ζώσης, ωστόσο η μάχη μεταξύ τους εξελίσσεται νοερά και... σταθερά. Αυτό μας μεταφέρει και το πιο κάτω στιγμιότυπο που δημιούργησε ο σκηνοθέτης της σειράς Θεοδόσης Οικονομίδης, για να αποδώσει, την πάλη που διεξάγεται μέσα στο μυαλό τους. Χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός πως στο βίντεο παλεύουν χωρίς να αγγίζει η μία την άλλη.

Δείτε το πιο κάτω και παραμείνετε συντονισμένοι. Η ιστορία συνεχίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 στον ΑΝΤ1. 

 

Στο web tv του ant1live μπορείτε να δείτε ξανά τα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής. 

Tι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου:

Η Παιωνια είναι ράκος μετά την προδοσία του Δωροθέου, και τα λέει στην Πρώτη που της παριστάνει την φίλη. Της ζητά να μην το πει σε κάποιον αλλά η Πρώτη μαζί με τον Γκιοζη το διαδίδουν σε όλο το χωριό. Ο Μερκούριος με τη βοήθεια του Σκιάχτρου προσπαθεί να αρπάξει κανένα πουλί για να φάνε. Ο Λορέντζο με την Κορασιά βρίσκουν μια κοπέλα αιμόφυρτη μέσα στο δρόμο και την πάνε στην Αλέξα που τους λέει ότι πρέπει να της κάνουν μετάγγιση. Η Κορασιά προθυμοποιείται να την βοηθήσει. Η Κορασιά δεν είναι σίγουρη τι ακριβώς είναι οι πεταλουδίτσες που νοιώθει στην κοιλιά της κάθε φορά που σκέφτεται τον Δωρόθεο, τον οποίον την ιδιά ώρα η Κασσάνδρα ψάχνει με ποιον τρόπο να τιμωρήσει.

Πρωταγωνιστούν: Λώρης Λοϊζίδης, Λένια Σορόκου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Σωκράτης Πάτσικας, Έρικα Μπίγιου, Μιχάλης Σοφοκλέους,  Πέννυ Φοινίρη, Χρήστος Γρηγοριάδης, Στέλλα Φιλίππου, Μαρία Μαστρίδου, Ανδρέας Μακρής κ.α.

Σκηνοθεσία: Θεοδόσης Οικονομίδης 

Παραγωγή: Antenna Productions