Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μια φορα και εναν καιρο

Στον παραμυθένιο του κόσμο μας έβαλε ο Λώρης Λοϊζίδης μέσα από τη νέα του κωμωδία «Μια Φορά Κ' Έναν Καιρό» που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στον ΑΝΤ1. Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15. 

Μια γυναικεία φιγούρα, ένα πνεύμα παρουσιάζεται σε έναν πρώην πολεμιστή και τον καλεί να βρει δύο παλιούς του γνώριμους πολεμιστές και να παν σε μια αποστολή με σκοπό να ξορκίσουν μια κατάρα. 

Στη διαδρομή τους συναντούν ένα χωριό και κάνουν στάση για να ξεκουραστούν ... Εκεί καταλαβαίνουν ότι περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Ισως και μαγικά... Εκεί θα συναντήσουν παράξενους κατοίκους... καλούς, κακούς, τρελούς αλλά και τον έρωτα..

Μπορείτε να δείτε τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς στο Web Tv του ant1live. 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας:

Ενώ οι ήρωες μας έχουν πιαστεί στα «πράσα» από την καλομαθημένη Παιωνία, την κόρη της αρχόντισσας, αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να την «εξυπηρετήσουν» για να γλυτώσουν! Ο Ειρηναίος είναι κρυφά ερωτευμένος με την υπηρέτρια του αρχοντικού την Ανθούσα ενώ η ατρόμητη Αρχόντισσα δείχνει να φοβάται καθετί που έχει σχέση με το αερικό του χωριού που κινείται κοντά στην μυστηριώδη πη-γη της ελιάς. Οι τρεις αναγκάζονται να ρίξουν κλήρο να δουν ποιος θα κάτσει στην Παιωνία και ο κλήρος πέφτει στον Λορέντζο ο οποίος για ευνόητους λόγους χάνει την γη κάτω από τα πόδια του... η καλή νεράιδα κάνει επιτέλους την εμφάνιση της και τους δίνει μια προσωρινή λύση...