Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαλωμη

Τη συγκλονιστική ζωή της Σαλώμης, άρχισε να μεταφέρει ο ΑΝΤ1 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου. Η νέα, καθηλωτική σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:10.

Η Σαλώμη, μια νεαρή κοπέλα από τη Λεμεσό, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αναγκάστηκε να παντρευτεί όχι τον άνθρωπο που αγαπούσε, αλλά τον αδελφό του.

Από εκείνη τη μέρα ο Γολγοθάς της ξεκινά.

Δείτε ξανά τα πρώτα δύο επεισόδια στο Web Tv του ant1live. 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας:

Η Σαλώμη αιφνιδιάζεται και θυμώνει με το προξενιό του Θεόδωρου, που της μετέφερε ο αδελφός της, ο Σωκράτης. Του το κόβει με τρόπο απόλυτο κι ο Σωκράτης μεταφέρει την άρνηση της Σαλώμης στην αδελφή του Θεόδωρου, την Κατερίνα. Εκείνη όμως δεν τα βάζει κάτω. Αποφασίζει να πάρει το πράγμα πάνω της, παρά τις παραινέσεις της μοναχής Ευσεβίας να μην επιμένει στο προξενιό, γιατί αναλαμβάνει πολύ μεγάλη ευθύνη, αφού ο Θεόδωρος πάσχει από μια πολύ σοβαρή ψυχική ασθένεια. Η Κατερίνα πάει μαζί με τον Θεόδωρο στο σπίτι της Σαλώμης, την ίδια ώρα που ο αγαπημένος της Σαλώμης, ο Νέαρχος με τον αδελφό της, τον Μάκη, αποφασίζουν επίσης να πάνε στο ίδιο σπίτι. Το φλερτ του ταξιτζή στην Γεωργία εντείνεται, το παίζει όμως σε δύο ταμπλό. Μέσα στην άγνοιά της όμως, η Γεωργία κολακεύεται από το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου άντρα και αρχίζει σιγά σιγά να τον ερωτεύεται. Στο μεταξύ ο Μενέλαος συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση με τα φθαρμένα πεντόλιρα, που πήρε ο πολιτικός Αλέκος Αχεράς και ο δεύτερος τον καλεί στο σπίτι του για να συζητήσουν. Στο μεταξύ ο εγγονός του Αχερά, Αλέξανδρος μαζί με την μνηστή του, τη Ρένα, θα αντιμετωπίσουν ένα θανάσιμο κίνδυνο, στη βραδινή τους έξοδο για ποτό.